Konttitalo - Luhu-projekti Kiinassa

"Luohun toisen linjan kukka-asetelma" -projektin ovat yhdessä suunnitellut China Construction Design Group Co., Ltd. ja GS Housing Design Institute, ja sen ovat yhdessä rakentaneet China Geological Engineering Group ja GS Housing.Tämän projektin valmistuminen on merkki siitä, että GS-asunto on virallisesti siirtynyt EPC-tilaan.Suunnittelun, hankinnan ja rakentamisen integroinnin pääominaisuuksien ansiosta sillä on ilmeisiä etuja projektin rakentamissyklin lyhentämisessä, projektin kustannusten pienentämisessä ja kaikkien osapuolten riitojen vähentämisessä.Ilmeisin etu on, että se pystyy antamaan täyden roolin suunnittelun johtavalle roolille koko rakennusprosessissa, voittamaan tehokkaasti suunnittelun, hankinnan ja rakentamisen keskinäisen rajoituksen ja irrottamisen ristiriidan, mikä edistää työn kohtuullista lähentymistä eri aloilla. vaiheet, varmistavat rakentamisajan ja kustannusten tehokkaan hallinnan ja varmistavat, että yritys voi saada parempia investointihyötyjä.

1
2

Hanke sijaitsee Etelä-Luohun alueella, Shenzhenissä, "kukka-asetelma maa" viittaa alueeseen, jolla ei ole selvää jakoa näiden kahden alueen välillä.Tämä slummikaupunki koostuu kolmesta alueesta, joiden kokonaispinta-ala on noin 550 000 ㎡ ja rakennusalan kokonaispinta-ala noin 320 000 ㎡, joihin kuuluu 34 000 kotitaloutta ja 84 000 asukasta.

3
6

Projekti koostuu toimistotilasta ja messuhallista, ja toimistoalue on kaksikerroksinen teräsrunkoinen rakennus, joka koostuu 52 vakiotalosta, 2 saniteettitalosta, 16 kulkutiestä ja 4 portaikkoa;Näyttelysali on valmistettu atriumteräsrakenteesta, ulkoinen lasiverhoseinä, sähköstaattinen jauhe suihkutettu pintaan, ja se koostuu 34 korotustalosta, 28 käytäväkorkeustalosta ja 2 wc-korkeustalosta.

4
7

Hankkeen "luohun toisen linjan slummikaupungin uudistus" ovat yhdessä suunnitelleet China Construction Design Group Co., Ltd. ja GS Housing Design Institute;Arkkitehtuurin kannalta ruiskuttaa ratsastusrakennusten, pihojen ja muiden rakennustyylien tyyliä.luoda samalla muodikas rakennusryhmä käyttämällä värejä ja uusia materiaaleja.Lopuksi Luohun pohjoisosassa on esillä kaupungin kirkas käyntikortti.Kaupungin ja luonnon yhdistäminen on yksi tämän suunnittelun ydin.

8
9

Projekti yhdistää toimiston ja näyttelyhallin, mikä vaatii täydellisen, tiiviin tunnelman, tilavan ja valoisan näköalan.Siksi suunnittelijat käyttävät rohkeaa keltaista toimiston ulkoseinässä, keltainen on häikäisevin seitsemässä värissä.Se tarkoittaa, että projekti on "pehmeä ja kirkas, kiiltävä", ja se sopii yhteen harmaan sinisen kanssa tehdäksesi koko projektista rauhallisen muodin menettämättä.Projektia ympäröi vihreä varjo.Projekti on päällystetty naamiointivärillä, jotta se integroituisi paremmin luontoon.Arkkitehtuurin ja luonnonmaiseman yhdistäminen tekee kehosta ja mielestä mukavan ja ihanan.

10
10

Projektin vaatimusten mukaisesti talotyyppivalikoima on kattavampi ja korkeat vaatimukset korroosionkestävyydelle, tiiviydelle, turvalliselle asennukselle ja kauniille ulkonäölle.2,4m korotustalot, 3M-korkeustalot, 3M-käytävätalot, wc-korkeustalot, 3M-vakiotalot ja 3M-talot + uloke sekä kylpyhuoneen ja teräsrunkomallinnus ovat kaikki yrityksemme toimittamia.Kaikki tuotteet esivalmistetaan tehtaalla etukäteen ja asennus on kätevää.Vakioosien pinta on sähköstaattinen jauheruiskutus, ei saasteita.

11
12

Toimiston ensimmäinen kerros on teräsrunkoa, jossa on puusyistä alumiiniputkea;Toisessa kerroksessa on 7 ulkoparveketta ja karkaistu lasikaiteet. Näyttelyhallialue ja toimistotila täydentävät toisiaan;Atrium käyttää teräsrakennetta ja katto on harjakatto kaiteella.Samalla se on varustettu 3M-korkeustalolla, jotta se yhdistyy täydellisesti teräsrakenteeseen.Erilaisten kirkkaiden värien yhdistelmä lisää hänen elinvoimaisuuttaan ja on samalla kaupallisempaa tunnelmaa.

13
14

Koska projektipaikalla on runsaasti sadevettä, talot ovat läpäisseet korkeamman korroosionesto-, vesitiiviyden ja tiivistyksen... Jokaisessa talossa on oma sisäinen viemärijärjestelmä.Sadevesi putoaa katolle ja johdetaan sadevesiputkiin neljässä kulmassa profiloidun pääpalkin muodostaman ojan kautta.Sitten se johdetaan pohjan ojaan pohjakulmakappaleiden läpi tehokkaan sadeveden keräämisen toteuttamiseksi.

15
16

Messuhallin keskellä oleva teräsrakenne omaksuu organisoidun sisäisen salaojituksen ja kaksinkertaisen kaltevuuden.Näyttelyhallin ensimmäisessä kerroksessa neljän sivun yksikalteinen katto ottaa käyttöön järjestettyä ulkopuolista viemäröintiä, ja kouru on järjestetty näyttelyhallin ympärille kobran muotoisella värillisellä terässadeputkella, joka ei vain täydennä sadeveden keräämistä, vaan myös täyttää visuaalisen kauneuden vaatimukset suuremmassa määrin.

_MG_3095
_MG_3126

Postitusaika: 31-08-21